Quickly Buzzing Dining-Room

Im Getting Ready To Go

Snyggt med puts

När det kommer till hus så tycker jag att det är så fint med putat hus. Det är så rent och snyggt och så fint tycker jag. Ja man vill verkligen att det ska bli så fint och man vill ju att det ska vara hållbart och att man slipper hålla på att måla om hela tiden. Så av den anledningen så tycker jag att det är så fint och så smidigt att ha en putsat hus.
Om man behöver hjälp med att måla om sitt hus eller få det nyputsat så kan man kolla online och söka på tex, " fasadputs stockholm " så kommer det upp massor med förslag till olika företag som man kan kontakta och som just göra sånt jobb.

Ja fint i olika färger

Ja det blir fint i olika färger tycker jag, en av mina favoriter är ljust gult men det kanske är för att jag vuxit upp i ett sånt hus och det tycker jag är så fint och jag har massor med fina minnen till det.
Ja det finns så mycket som är fint och som man vill ha, och det kan ju vara kul med olika typer av puts också. Kommer ihåg att vi hade en vägg inomhus som vi hade putsad och det var verkligen fint och något som jag skulle vilja ha igen. Ja det är så bra att det finns så många olika saker som man kan göra och hitta på och det är ju bra att man kan göra det och se vad det är som passar en bäst och det som man trivs bäst med att göra. 

Ja det finns ju så många olika idéer och varianter på saker som man kan göra och hitta på och det är ju toppen att man kan välja det som man tycker passar en bäst.