Quickly Buzzing Dining-Room

Im Getting Ready To Go

Vill ju se snygg ut

Även på jobbet vill man ju se bra ut och känna sig snygg, det är nog så för dom flesta i alla fall. Ja man vill ju känna sig fin och på något sätt så tycker jag att man göra ett bättre jobb om man känner sig lite extra fin på jobbet. Så man förstår att det är bra att man har bra arbetskläder som man trivs i, på många arbetsplatser på har man uniform och kläder som arbetet ger en. Då är det bra om det är bra och fina arbetskläder som man får. För det gör större skillnad än vad man kanske tänker. Det är ju bra att man känner sig bra och som ett med sitt jobb när man har på sig kläderna så man förstår att det är en viktig del i det hela.

Bra att det byts lite då och då

Ja det är bra att man ger nya kläder lite då och då till sina anställda så att dom känner att det känns kul att gå till jobbet och att man har bra kläder som fungerar bra för det arbete som man ska utföra. När jag var liten ville jag bli flygvärdinna det var något som jag verkligen vill bli och jag tyckte att deras kläder var så fina och att dom var fina. Och jag tror att det göra större skillnad än  vad man kanske tror att ha fina och bra arbetskläder på sig.
Ja det finns så många olika varianter på kläder och man vill ju att det ska bli så pass bra som det bara går och då är det bra att man kan jobba efter det och att fråga personalen hur man skulle kunna förbättra det hela om det är något som dom skulle vilja andra på för att kunna göra det bättre.